Tomten kom med en ratt så röd!

ER_SillySeason16_rattDet är lite av Silly Season just nu. Långt till nästa säsong och inte så mycket race. Men det finns desto mer att göra för att vi ska vara väl förberedda till nästa säsong.
Pär växer så det knakar och när tomten kom med ny ratt upptäckte vi att låren tog i den lite större ratten i röd mocka. Fram med verktygen, flytta tillbaks pedalställen ett hack och luta upp rattstången ett hål uppåt. -Så där ja, nu känns det bättre, rapporterar Pär från förarstolen.

ER_SillySeason16_frontsuspensionMen det är inte bara den av tomten bringade ratten med tillhörande snabblåsnav, som byts ut. Både framvagn, bakvagn, transmission och motor ska få sig en översyn. Först ut är framvagnen som plockas ner i minsta beståndsdelar, tvättas och besiktigas. Efter många långa svordomar över fastrotade framhjulslager, föll till slut hjulen av efter våldsam övertalning med slägghammare och diverse järnstumpar.

ER_SillySeason16_bodyVi klurar samtidigt på 2016 års look på karossen. En ledtråd är att det blir något i stil med sidhuvudet på hemsidan. Håll utkik på hemsidan så kommer det snart mera! Fortsättning följer i tomteverkstan….